Palvelut

Kirjanpidot ja tilinpäätökset

Hoidamme yrityksesi kuukausikirjanpidon. Teemme puolestasi alv-laskennan ja kausiveroilmoituksen. Kirjanpidon tulosteet auttavat tilikauden tuloksen ja kulurakenteen seuramisessa. Sähköisessä kirjanpidossa sinulla on reaaliaikainen näkymä yrityksen talouteen. Tilikauden päätteeksi teemme tilinpäätöksen ja veroilmoituksen.

Olemme keskustelukumppani yrittäjän arkeen liittyvissä asioissa ja tukena yrittäjän päätöksenteossa.

Veroilmoitukset ja veroneuvonta

Tilikauden päätteeksi hoidamme veroilmoituksen tekemisen. Tilikauden aikana seuraamme yrityksen tuloksen kehitystä, annamme neuvoja verosuunnitteluun ja tarvittaessa haemme muutosta ennakkoverotukseen.

Yrityksen perustaminen ja muutosten ilmoittaminen

Autamme yrityksen alkutaipaleen paperisodassa ja yritysmuodon valinnassa. Muutostilanteissa autamme tarvittavien sopimusten ja pöytäkirjojen laadinnassa sekä viranomaisilmoitusten tekemisessä.

Palkanlaskenta

Hoidamme puolestasi yrityksen palkanlaskennan ja siihen liittyvät kausivero- ja vuosi-ilmoitukset. Autamme kaikissa työntekijän palkkaamiseen liittyvissä kysymyksissä kuten työsopimuksen laadinnassa, työehtosopimusten tulkinnassa ja vakuutusasioissa.

Viranomaisluvat ja -ilmoitukset

Autamme yrityksen toimintaan liittyvien lupahakemusten laadinnassa esim. alkoholin anniskeluluvat, ulkomaalaisten työntekijöiden oleskeluluvat.

Perukirjat

Perukirjat laadimme yli 20 vuoden kokemuksella kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelemme suuria ja pieniä yrityksiä, yhdistyksiä ja osuuskuntia. Ota yhteyttä!